logotype help at hand

Kolibi, 12 år – återställd efter 27 operationer

kolibi åyterställd efter 27 operationer
Kolibi har minst sagt varit en kämpe och vi hade inte kunnat göra det utan era bidrag! 21 små och 6 stora operationer, totalt 27 operationer senare är Kolibi återställd från samtliga sjukdomar.

Det här är Kolibi. Hon är 12 år. Help at hands högra hand Asha från Daiya kids hittade henne på gatan i Irriiri i Karamoja bärandes på en 10 liters vattendunk. Kolibi var fylld med bölder och blåsor över hela kroppen. På bilden ovan ser ni dem tillsammans.

Väl på sjukhuset framkom att Kolibi hade tuberkulos, hepatit B och C samt syfilis. Kolibi har minst sagt varit en kämpe och vi hade inte kunnat göra det utan era bidrag! 21 små och 6 stora operationer, totalt 27 operationer senare är Kolibi återställd från samtliga sjukdomar.

Vi vet inte ännu om de skador hon hade fått på blodkärlen är borta pga operationerna men några blåsor eller bölder har ännu inte återkommit. Idag ler Kolibi igen, för första gången sedan vi träffade henne,

Tillsammans gör vi skillnad! Om du vill bidra till att fler barn får den sjukvård de behöver, swisha ditt bidrag till 900 6776.