logotype help at hand

Skolbygget i Katwadde är åter igång – första skedet klart!

WhatsApp-Image-2021-04-21-at-00.25.18-992x675
Vi gläds åt att kunna uppdatera er med arbetet åter är i full gång och att första skedet nu är klart! Planen är att fas 2 ska vara klart i slutet av december 2021. Arbetet med och inför fas 3 är även det i full gång där hela 7 klassrum ska byggas 2022.

2018 togs beslutet att bygga en skola i Katwadde, Uganda tillsammans med Colorama. Planen är fortfarande att 400 elever på landsbygden ska få möjligheten att börja skolan. Till följd av Corona har arbetet tyvärr stagnerat lite men vi har jagat och kämpat och vi gläds nu åt att kunna uppdatera er med att arbetet åter är i full gång och att första skedet nu är klart! Planen är att fas 2 ska vara klart i slutet av december 2021. Arbetet med och inför fas 3 är även det i full gång där hela 7 klassrum ska byggas 2022. Du kan läsa mer om vårt skolbygge här. Vill du se var vi bygger skolan någonstans? Kolla här!

  

Häng med på vår härliga resa där vi skall ge 400 elever en ljusare framtid och Ugandas coolaste skola. Tack till er som bidrar till att göra vårt arbete möjligt! Du bidrar genom att swisha till 900 6776.