logotype help at hand

ASK Outsourcing är ny partner till Help at Hand!

DSC09946x

Det är med stor glädje vi kan berätta om vårt nya samarbete med ASK Outsourcing i Malmö. Från den 1 januari tar ASK hand om bokföringen i Help at Hand. ”För att kunna vara en attraktiv organisation för nuvarande och potentiella givare är det viktigt för oss att ha kontroll på vart givarnas pengar tar vägen i de olika projekten, till en så låg kostnad som möjligt. Samarbetet med ASK ger oss precis den möjligheten.”

”Vi på ASK är otroligt stolta och ödmjuka över vårt partnerskap med eldsjälarna bakom Help at Hand.
Vi är tacksamma och varma i hjärtat för möjligheten att få bidra med vår styrka i processen att skapa en bättre vardag för behövande barn. Tillsammans kan vi göra skillnad.” säger ASK Outsourcings VD Caroline Rosenblad Grönlund.