logotype help at hand

Bidra till att barn får det bättre i livet

Du är väldigt viktig!

Vill du stödja Help at Hand är du välkommen med ditt bidrag.

Vi arbetar för att alla bidrag ska nå fram till behövande barn för att hjälpa dem med mat, trygghet, bättre hälsa och skolgång.

Vi kan inte hjälpa alla – men vi kan göra all skillnad för någon.

Betala via Bankgiro eller Plusgiro

Bankgiro: 900-6776 Plusgiro: 90 06 77-6

Överföring till bankkonto
Sparbanken Syd: 9570-525 09 71 88-3

Support from other countries
Bank: Sparbanken Syd

IBAN: SE16 9570 0000 0052 5097 1883

BIC: SPSDSE23

90 konto – Vi lyder under Svensk insamlingskontroll!

90 Konto Logo

Swisha ditt bidrag

Swish nr: 123 900 6776

Vi älskar Månadsgivare – Bli en du också!

Vi älskar Månadsgivare – Bli en du också!

Enklaste sättet att bli Månadsgivare är att upprätta en stående överföring från ditt bankkonto till Help at Hands bankkonto i Sparbanken Syd – kontonummer 9570-525 097 188-3.

Välj överföringsdatum samt belopp så sker överföringen per automatik varje månad på valt datum. OBS! Det är viktigt att fylla i namn i fältet för ”Text Mottagarkonto” så att vi vet att vi fått just din månadspeng.

Det går naturligtvis också bra att varje månad betala in beloppet på vårt Bankgiro 900-6776, Help at Hand. Märk talongen med Månadsgivare och ditt namn.

Du bestämmer beloppet själv. Inget bidrag är för litet – varje krona är viktig. Tack!

Testamente – till förmån för Help at Hand

Var med och förändra liv – även när du inte längre finns kvar!


Genom att välja att testamentera till förmån för Help at Hand är du med och förändrar liv. De gåvor vi får in genom testamenten används där behoven är som störst och innebär att vi kan agera direkt där hjälpen behövs. Din gåva kommer göra skillnad för barn som lever i utsatthet och ger dem möjlighet till mat, trygghet, bättre hälsa och skolgång.

Vi är glada och stolta över vårt samarbete med den juridiska digitaltjänsten Jurio där du kan upprätta ett skräddarsytt testamente, helt kostnadsfritt!
Genom att testamentera en valfri summa till förmån för Help at Hand och vårt ändamål blir testamentet helt gratis för dig.
Samtidigt gör du enorm skillnad i vårt arbete.

Testamentet upprättas digitalt genom att du fyller i ett kort formulär online – antingen själv eller tillsammans med en sambo eller make. Du får löpande rådgivning genom processen och bestämmer själv vilken summa du vill donera till oss. Ett juridiskt giltigt testamente skapas helt kostnadsfritt, baserat på dina svar.

Har du redan ett testamente sedan tidigare? Välj mellan att helt ersätta ditt tidigare testamente, eller bara göra ett tillägg. Det tar inte ens 10 minuter, och självklart kan du återkalla eller göra ändringar i testamentet om du skulle ångra dig. Kom ihåg:
För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen.